Welkom bij Boonstoppel

De firma Boonstoppel is één van de oudste zilver- en metaalwarenfabrieken van ons land. Sinds 1945 worden in de fabriek in Lopik hoogwaardige metaalwaren gemaakt. Oorspronkelijk vooral voor de zilversmeden van het nabijgelegen Schoonhoven, maar ook andere ambachtslieden, ontwerpers en kunstenaars hebben hun weg naar Lopik inmiddels gevonden.

De firma Boonstoppel is gespecialiseerd in serieproducties van kleine metaalwaren. Het is echter geen fabriek voor de productie van goedkope spullen, maar een klein familiebedrijf dat ambachtelijk vakwerk levert. Er is geen chique kantoor met managers, vertegenwoordigers en dure showrooms, maar enkel een fabriek waar nog echt dingen worden gemaakt. Vanwege de geringe overheadkosten blijven de prijzen echter zeer aantrekkelijk.

Als enige in Nederland kunnen wij ook voorwerpen die niet van metaal zijn verzilveren of vergulden. Denk aan het eerste schoentje van uw baby of een bijzonder non-ferro relatiegeschenk. Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden.

  • De fabriek in Lopik

Boonstoppel BV

Wielse Kade 61A
3411 AD Lopik (route)
T. 034 855 1321
M. 06 1107 7580
info@boonstoppel-fabriek.nl